Redken Diamond Oil

redken-diamond-oil

Hvilke kvaliteter har den?

Redken Diamond Oil er laget for pleie av skadet og svakt hår. Produktet glatter ut, temmer håret og gjør styling lettere. Den gi enestående glans, dyp fuktighet, gir god næring og trenger svært raskt inn i de dype hårlagene. Den reduserer krusethet og statisk elektrisitet og beskytter mot skade forårsaket av hete, uriktig børsting og jevnlig farging og varmestyling.

Videre tar de fire oljene i Redken Diamond Oil vare på tilstanden til hår og hodebunn.

Hvordan brukes den?

Redken Diamond Oil har en semiflytende konsistens som gjør behandlingen enklere. Press to eller tre dråper olje ut og varm den mellom håndflatene. Hvordan påfører du produktet? Påfør den i tørr hodebunn, vask ut med yndlingssjampoen din etter noen få minutter. Du kan også bruke oljen som en behandling over natten. Påfør den i fuktig eller tørt hår. Produktet blir perfekt som et tillegg til en hårmaske eller balsam. Bare bland de to produktene godt og påfør i håret. Redken Diamond Oil kan også brukes før føning for å style håret og glatte ut håret. Vil du at håret ditt skal slutte å være krusete og statisk for godt, påfør oljen hver morgen før du børster håret.

Hvilke ingredienser inneholder den?

Redken Diamond Oil inneholder tre oljer: fersken, camellia og koriander. Camelliaoljen er rik på fettsyrer (olje-, palmitin-, linol-, stearin- og arachidinsyre) mens ferskenolje inkluderer Omega 6 linolsyre, Omega 9 oljesyre og vitamin A og E. Korianderoljen er rik på vitamin C, mineralingredienser, pektiner, proteiner og karbohydrater. I følge produsenten er produktet fri for silikoner. Det er svært gode nyheter for de som vil at håret skal få næring og fuktighet i dybden. Silikonene dekker håret med et beskyttende lag og forhindrer absorberingen av andre ingredienser og skadelige stoffer.

Hvor lenge varer den?

Størrelsen på en flaske er 100 ml. Det er nok til noen få måneders behandling. Hvis du vil ha enda sterkere og dypt reparert hår, kan du bruke den andre Redken håroljen som er tilgjengelig i en svart flaske.

Har den en fin duft?

Redken Diamond Oil har en svært intens duft. Heldigvis er den også fin, så bruk den gjerne. Aromaen blir værende hos deg hele dagen. Sjekk om dette er sant.

Hvor kjøpes den?

Den er lett tilgjengelig. Du kan kjøpe Redken Diamond Oil i parfymerier og nettbutikker. Sjekk butikker som tilbyr profesjonelle hårprodukter. Noen frisørsalonger selger den også.

Hvor mye betaler du?

Den er ganske dyr når vi sammenligner den med andre oljer av lignende størrelse. Redken Diamond Oil inneholder tre oljer og du betaler for måten de virker på. Husk at prisen øker når du bestemmer deg for å kjøpe alle Redken-produktene: sjampo, balsam, mist og den andre oljen.

Pluss:

  • oljen gir pleie på inn- og utsiden
  • varer i flere måneder
  • rask og enkel påføring
  • naturlige stoffer
  • lett tilgjengelig

Minus:

  • intens duft
  • du betaler ganske mye sammenlignet med andre oljer på lignende størrelse
  • noen av dere kan mislike silikonene
  • oljen fungerer bedre i kombinasjon med andre produkter fra serien