L’Oreal Mythic Oil

loreal-mythic-oil

Hvilke kvaliteter har den?

Oljen har utglattende og beskyttende egenskaper. Den gir utrolig glans, definerer naturlig farge og forskjønner frisyren. Den beskytter også mot solstråler, saltvann, varme og andre skadelige faktorer. L’Oreal fungerer perfekt før og etter hårvask. Den hjelper med å få ut floker og style håret, men gjør det ikke klissete eller fett. Dessverre kan den tynge ned fint hår. Det er grunnen til at du bør påføre en liten mengde av oljen. L’Oreal Mythic Oil beskytter hårtuppene og hele hårlengden. Den gjør håret ditt glansfullt, hydrert, motstandsdyktig og gir en vakker duft.

Oljen anbefales for alle hårtyper, uansett lengde, porøsitet og skade.

Hvordan brukes den?

L’Oreal Mythic Oil har en semiflytende formel, noe som tillater lett påføring og rask absorbering. Den tynger ikke ned tykt og langt hår. Jenter med kort og tynt hår bør bruke den minste anbefalte mengden. Ellers kan behandlingen bli mislykket: håret ditt blir fett. Hvordan påføre L’Oreal Mythic Oil? Påfør den i rent og tørt hår, eller rett før styling. Har du fint hår er det nok med en halv pumpe. Kvinner med langt og tykt hår kan bruke en større mengde. Fortsett å bruke produktet til du kan se bedring. Bruk av L’Oreal Mythic Oil to ganger i uken er optimalt.

Hvilke ingredienser inneholder den?

L’Oreal Mythic Oil inneholder to svært verdifulle oljer: avokadoolje og druefrøolje. Den første er rik på vitaminer og mineraler, den andre på vitamin E og naturlige antioksidanter. Avokadoolje inneholder få mettede fettsyrer, men gir nærende egenskaper. Den er kilde til enumettede og flerumettede fettsyrer. Druefrøolje inneholder en stor mengde flerumettede fettsyrer. Begge oljene tar vare på hår og hodebunn. Produktet har noen få silikoner i tillegg. Noen av dem er volatile og vannløselige. Parfymestoffer, syntetiske komponenter og alkoholer er også inkludert i L’Oreal Mythic Oil.

Hvor lenge varer den?

En flaske inneholder 125 ml. Det er nok til rundt fire måneders regelmessig bruk. De som har tynt hår kan gjøre dosen mindre – bruk en pumpe i stedet for to. På denne måten forlenges behandlingen, og L’Oreal Mythic Oil vil vare litt lenger.

Har den en fin duft?

Duften er intenst herlig. Den er svært behagelig og du vil få glede av den svært lenge. Aromaen til L’Oreal Mythic Oil minner om luksuriøse kroppspleieprodukter. Vil du parfymere håret, prøv denne oljen.

Hvor kan den kjøpes?

Produktet er lett tilgjengelig. Du finner den i nettbutikker og hos hårpleiegrossister. Du kan også finne den i velutstyrte parfymerier. Hvis du ikke føler for å gå ut, kan du kjøpe produktet på nett. Raskt og komfortabelt!

Hvor mye betaler du?

Prisen på L’Oreal Mythic Oil er ikke høy. Den følger virkningen og ingrediensene til oljen. Vet du at prisen avhenger av stedene hvor du kjøper skjønnhetsproduktene dine? Husk på dette neste gang du går til et parfymeri.

Pluss:

  • pleiende og beskyttende egenskaper
  • fungerer som en stylingprimer
  • anbefales for alle hårtyper
  • lett påføring
  • inneholder naturlig druefrøolje og avokadoolje
  • varer i fire måneder
  • fin duft
  • lett tilgjengelig

Minus:

  • kan gjøre håret ditt fett