Nanoil Hårolje

Nanoil Hårolje - Hvilke kvaliteter har den

Hvilke kvaliteter har den?

Nanoil Hårolje pleier hver type hår og hodebunn. Hvordan? Det finnes tre versjoner av produktet. Den som er for hår med lav porøsitet gjør styling lettere, reduserer fønetiden og gjør børsting lettere. Den kontrollerer også funksjonen til talgkjertlene og forhindrer fet hodebunn. Nanoil for hår med medium porøsitet temmer uregjerlig hår, gjenoppbygger flisete tupper og forhindrer dehydrering. Videre reduserer den overdreven talgutskillelse og fete hårrøtter. Versjonen for hår med høy porøsitet reparerer skadet hår, gir fuktighet i dybden og gir glans til matt hår.

Videre styrker produktet hårsekkene, forhindrer hårtap og forhindrer at flass oppstår.

Hvordan brukes den?

Påfør Nanoil hårolje i tørt eller vått hår for ekstra glans og glatthet. Produktet utgjør en enestående duett med andre hår- og hodebunnspleieprodukter. Bruk gjerne Nanoil noen dager i uken eller hver dag. Påfør den i hårtuppene for beskyttelse, eller i hårrøttene for å reparere hårsekkene.

Hvilke ingredienser inneholder den?

Ingredienslisten er forskjellig for hver versjon. Nanoil for hår med lav porøsitet tilbyr furuolje, kokosolje, arganolje, lakserolje, sheasmør, maracujaolje, babassuolje, monoiolje og cupuacusmør. Oljene er beriket med pantenol, Kerastim, Baicapil, vitamin A og E, UV-filter. Nanoil for hår med medium porøsitet består av macadamiaolje, arganolje, marulaolje, jojobaolje, maracujaolje og kokosolje. Disse medfølges av Kerastim, Baicapil, silke, UV-filter og vitamin A og E. Nanoil for hår med høy porøsitet inneholder mandelolje, arganolje, nattlysolje, avokadoolje, maracujaolje, bomullsfrøolje. Denne versjonen inkluderer også pantenol, keratin, lanolin, silke, Kerastim, Baicapil, UV-filter og vitamin E.

Hvor lenge varer den?

En flaske inneholder 100 ml av produktet. Nanoil hårolje tillater en lang behandling som presenterer deg for en sunnere hodebunn og vakrere hår. En porsjon av produktet bør matche lengden, tykkelsen og behovene til håret ditt. Husk at det bare er regelmessig bruk som gir utrolige resultater.

Har den en fin duft?

Nanoil Hårolje har en fin og delikat duft. Mange jenter vil like den. Oljen holder håret ditt parfymert med en lett aroma i lang tid.

Hvor kjøpes den?

Du kan kjøpe Nanoil hårolje på nett. Gå til Nanoils nettside og velg en passende versjon (for hår med lav, medium eller høy porøsitet). Bortsett fra å kjøpe et produkt, kan du lese om forskjellige hårtyper, påføringsmetoder og måter å gi hodebunnen næring på.

Hvor mye betaler du?

Du betaler samme pris for 100 ml av hver Nanoil-versjon. Prisen er ikke den laveste, men du må betale litt mer for kvalitet og effektivitet. Hvert av de tre produktene består av verdifulle oljer, vitaminer og andre pleiende stoffer som får håret ditt til å se spektakulært ut.

Pluss:

 • gjør styling lettere
 • gir næring og fuktighet
 • temmer uregjerlig hår
 • forbedrer tilstanden til hår og hodebunn
 • øker volum; løfter håret ved røttene
 • reparerer hårtuppene
 • inneholder mange naturlige stoffer
 • stor størrelse
 • fin aroma
 • lett tilgjengelig

Minus:

 • må brukes jevnlig for å gi resultater

et opphav: nanoil.no