Dove Serum-In-Oil

dove-serum-in-oil

Hvilke kvaliteter har den?

Dove Serum-In-Oil kombinerer egenskapene til serum og olje. Serumet virker på innsiden av håret mens oljen virker på håroverflaten. Produktet gir glans, næring og fuktighet. Den gjør håret ditt sterkere, bedre ernært og mindre utsatt for skade. Oljen reparerer og gjenoppbygger. Håret ditt blir mye glattere og håndterlig, mens uregjerlig hår er lettere å temme.

Dove Serum-In-Oil hjelper å få ut floker, gjør håret vakrere og forbedrer tilstanden tydelig. Ingen nedtynging eller rester.

Hvordan brukes den?

Dove Serum-In-Oil har semi-flytende konsistens, og derfor blir hver påføring enkel. Hvordan brukes oljen? Etter hårvask gnir du tre eller fire pumper mellom håndflatene og gnir grundig inn i håret. Match mengden til lengden og tykkelsen på håret. Jo mer skadet håret ditt er, jo mer olje må du påføre. Interessant nok kan du bruke Dove Serum-In-Oil hver dag for å glatte ut håret og reparere tuppene. Som en konsekvens vil håret ditt se vakkert ut lengre og du vil ikke måtte vaske det så ofte.

Hvilke ingredienser inneholder den?

Dove Serum-In-Oil inneholder flere oljer, bløtgjøringsmidler, silikoner, duftstoffer og mineraloljer som kan være irriterende. På den andre siden er det palmeolje, kokosolje, søtmandelolje og solsikkeolje som tar vare på håret ditt. Palmeolje inneholder betakaroten, koenzym Q10, vitamin A, E og mettede og umettede fettsyrer. Mandler er kilde til vitamin A, E, D og B, og mineralsalter, proteiner og magnesium. Linol-, olje-, palmitin- og stearinsyrer finnes i solsikkeoljen. Interessant nok inneholder Dove Serum-In-Oil stoffer som har egenskapene til et serum samt egenskapene til en olje.

Hvor lenge varer den?

En flaske inneholder bare 50 ml produkt. Til tross for dette varer Dove Serum-In-Oil i mer eller mindre fire måneder. En slik effektivitet er trolig linket til den tykke konsistensen til produktet. Hvis håret ditt er kort, påfører du en pumpe for hver påføring. På denne måten varer produktet lengre.

Har den en fin duft?

Dove Serum-In-Oil har en fin duft som blir værende i håret. Den vil trolig ikke forsvinne etter første hårvask. Vil du at håret ditt skal tas godt vare på og lukte godt, er Dove Serum-In-Oil et must.

Hvor kjøpes den?

Dove Serum-In-Oil er svært lett å finne. Du kjøper den på parfymerier, nettbutikker og Doves nettside. Du må bare se etter den.

Hvor mye betaler du?

Ikke mye. Dette er et av de billigste produktene som beskrives i denne rangeringen. Vi kan si at Dove Serum-In-Oil er skikkelig billig. Merket tilbyr trolig ingen rabatter siden prisen er svært lav.

Pluss:

  • beskytter håret mot varme
  • hjelper å style og børste
  • lett å bruke
  • fin duft
  • tilgjengelig på parfymerier og på nett

Minus:

  • den lave prisen reflekterer kvaliteten
  • inneholder irriterende stoffer: mineralolje og duftstoffer
  • silikoner kan forstyrre oljens virkning inne i håret
  • den indre hårstrukturen får lite næring
  • næring og fuktighet er mindre synlig enn glatthet og glans