Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

Hvilke kvaliteter har den?

Kerastase Elixir Ultime er designet for alle hårtyper. Produktet glatter ut hårets overflate, reparerer hårtuppene og gir næring i dybden. Den gir fuktighet og glans. Varmestyling er mye tryggere. Verken varme eller stylingprodukter vil skade håret. Kerastase Elixir Ultime inneholder antioksiderende stoffer som beskytter mot skadelige ytre faktorer. Den gjør også håret spenstig, motstandsdyktig og håndterbart.

Hvis du bruker produktet regelmessig, blir håret sterkere, sunnere og vakrere.

Hvordan brukes den?

Du kan bruke Kerastase Elixir Ultime uansett hårtype. Kun en dråpe av produktet er nok til å gjøre hårtuppene glatte og glansfulle. Det er en ideell mengde for fint, skadet hår eller hår med høy porøsitet. Hvis håret ditt er tykt, påfør litt mer. Husk å gni det grundig inn og spre jevnt utover. Vil du gjøre påføringen enda lettere, gnir du oljen mellom håndflatene. Den semiflytende konsistensen blir mer plastisk. Det beste er at du vil se de første resultatene på begynnelsen av behandlingen.

Hvilke ingredienser inneholder den?

Kerastase Elixir Ultime inneholder fire oljer som kommer fra forskjellige verdenshjørner. Disse er: maisolje, arganolje, camelliaolje og pracaxiolje. Maisoljen inkluderer linolsyre og palmitinsyre og vitamin E og naturlige antioksidanter. Arganolje har antioksiderende egenskaper; inneholder mange vitaminer og mineraler som tar seg av riktig pleie til både hår og hodebunn. Camelliablomstoljen inneholder olje-, palmitin-, linol-, stearin- og arachidinsyre. Den siste komponenten – pracaxiolje – er rik på olje- og behensyre som verdsettes for sin styrkende og pleiende virkning. Det finnes også silikoner og duftstoffer i produkter. Alle ingrediensene pleier og nærer håret ditt i tillegg til hodebunnen.

Hvor lenge varer den?

En flaske inneholder 125 ml av Kerastase Elixir Ultime. En slik mengde er nok til mer eller mindre fire måneders behandling. Den tykke konsistensen gjør det til et svært effektivt produkt. Husk at dosen olje må passe med tykkelsen, lengden og skadenivået i håret ditt.

Har den en fin duft?

Kerastase Elixir Ultime har en svært intens vaniljeduft. Det finnes jenter som ikke liker en så sterk aroma. Uansett vil den bli værende i håret og komplementere din daglige parfyme.

Hvor kjøpes den?

På samme måte som andre oljer kan du kjøpe Kerastase Elixir Ultime på internett. Sjekk nettauksjoner og parfymerier. Interessant nok er oljen tilgjengelig i noen frisørsalonger. Spør frisøren din om Kerastase Elixir Ultime.

Hvor mye betaler du?

Den er ganske dyr til å være en slik mengde. På den andre siden må du huske at du betaler for ingrediensene i Kerastase Elixir Ultime. Fire oljer er importert fra forskjellige deler av verden slik at du kan nyte vakkert og sunt hår.

Pluss:

  • reparerer, gir fuktighet og næring
  • beskytter mot frie radikaler
  • inneholder naturlige ingredienser
  • rask og enkel påføring
  • effektiv

Minus:

  • utilgjengelig på vanlige parfymerier
  • intens duft
  • tykk konsistens
  • sammenlignet med andre oljer av samme størrelse koster den mye