Kemon Actyva Bellessere Oil

kemon-actyva-bellessere-oil

Hvilke kvaliteter har den?

Kemon Actyva Bellessere Oil anbefales for pleie og beskyttelse av alle hårtyper. Den gjør håret ditt sterkere, bedre hydrert og velnært. Tilstanden forbedres merkbart. Hårtuppene er mindre utsatt for skader og å flise seg. Oljen gir glans og glatthet. Videre inneholder den naturlige ingredienser som nøytraliserer frie radikaler og beskytter mot varme.

Produktet gjør ikke håret klissete, flatt eller fett.

Hvordan brukes den?

Kemon Actyva Bellessere Oil er den eneste oljen i rangeringen som kan påføres mot hårvekstretningen. Du kan finne bruksanvisning på produsentens nettside. Du kan påføre produktet i hårtuppene opp til midten av hårstrået. Husk å unngå røttene, 1-2 pumper er nok til å styrke og nære håret. Varm oljen mellom håndflatene for å gjøre påføringen enda lettere og raskere. Det er mye enklere å spre den semi-flytende formelen til Kemon Actyva Bellessere Oil i håret. Oljen er beregnet på daglig bruk. Det er også et enestående produkt for å sette en frisyre.

Hvilke ingredienser inneholder den?

Kemon Actyva Bellessere Oil inneholder to oljer: arganolje og linfrøolje. Den første er rik på vitamin E og omega 6-syrer. Den andre gir stoffer som gir glatthet og glans. Det er en enestående kilde til Omega 3-syrer. Produktet inneholder også palmeolje, flere silikoner og duftstoffer. Palmeolje er rik på mettede og enumettede fettsyrer. Den inkluderer også vitamin E og K, skvalen, coenzym Q10 og naturlige antioksidanter. Kemon Actyva Bellessere oil er formulert uten parabener, parafin, mineraloljer og andre syntetiske ingredienser.

Hvor lenge varer den?

En flaske inneholder 125 ml olje som tillater mer eller mindre fire måneders behandling. Produktet er svært effektivt takket være den tette konsistensen. Husk at en liten mengde er nødvendig for å gi næring og skjønnhet til frisyren.

Har den en fin duft?

Ja, det har den. Duften er svært fin. Dessverre forsvinner aromaen til Kemon Actyva Bellessere Oil etter første hårvask. For noen av dere kan den subtile duften være et annet pluss som oppmuntrer til å kjøpe produktet.

Hvor kjøpes den?

På samme måte som de fleste håroljer er Kemon Actyva Bellessere Oil tilgjengelig på nett. Du kan også få den på anerkjente frisørsalonger, varehus og store kosmetikkbutikker. Generelt er oljen bredt tilgjengelig og du vil ikke ha problemer med å finne den i butikker og på nett.

Hvor mye betaler du?

Sammenlignet med andre oljer av samme størrelse er prisen på Kemon Actyva Bellessere Oil svært høy. Det er svært sannsynlig at den er enda høyere om du kjøper den i en populær frisørsalong. Søk på nett og du kan finne den billigere.

Pluss:

  • pleier og beskytter håret
  • lett å påføre
  • inneholder arganolje og linfrøolje
  • nok til fire måneders behandling
  • lett tilgjengelig

Minus:

  • duften varer ikke lenge
  • den er dyr sammenlignet med oljer av samme størrelse
  • ikke alle vil like denne formelen