Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil

kokosowy-olejek-do-wlosow-dabur-vatika

Hvilke kvaliteter har den?

Takket være Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil blir håret sunnere, tykkere og sterkere. Produktet definerer dets naturlige farge og refleksjoner. Videre gir den fuktighet, stopper hårtap og stimulerer hårvekst. Den tar vare på både hodebunn og hår. Den etterlater seg en vakker kokosduft i håret. Formelen er ikke klisete eller tynger ned håret. Den helper med å få ut floker og føne håret, gjør styling lettere, hindrer floker.

Dabur Vatika Enriched Coconat Hair Oil glatter ut, beskytter hårtuppene, gir fuktighet i dybden og gir glans. Det fungerer for alle hårtyper.

Hvordan brukes den?

Dabur Vatika er en solid olje. Den blir flytende ved en temperatur på 25°C. Du må lure på hvordan du bruker den. Varm opp flasken før hver påføring slik at oljen kan bli flytende og dermed lettere å påføre. Legg flasken i en skål fylt med varmt vann og vent i noen minutter. Masser produktet inn i hodebunn og hår, la den være i over natten og vask det grundig av med en mild sjampo om morgenen. Bruk oljen to eller tre ganger i uken i flere måneder. Du vil se de første resultatene etter mer eller mindre fire uker. Dabur Vatika kan brukes som et beskyttende eller pleiende produkt. Du trenger bare påføre oljen fra midtlengden og vaske den ut med en sjampo etter rundt en time. Det er ingen applikator i flasken, men det er svært vanskelig å åpne korken.

Hvilke ingredienser inneholder den?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil inneholder bare naturlige ingredienser, inkludert: kokosolje, rosmarinolje, sitronolje, hennaekstrakt og amlafruktekstrakt. Kokosolje består hovedsakelig av mettede fettsyrer. Rosmarin- og sitronoljer hjelper å gjenopprette riktig pH-nivå i hodebunnen. Hennaekstrakt mørkner eller definerer hårfargen. Amlafrukten inneholder vitamin C, antioksidantstoffer. Den siste ingrediensen er et konserveringstoff som kan gi irritasjon.

Hvor lenge varer den?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil varer i over seks måneders regelmessig bruk. En flaske inneholder 300 ml. Husk å velge en dosering som passer den type behandling du vil gjøre. Hva betyr det? Hvis du bestemmer deg for å utføre håroljing, må du bruke mye mer olje enn du ville trengt for å pleie hårtuppene. En mindre flaske er også tilgjengelig for produktet – 150 ml.

Har den en fin duft?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil lukter ikke som de fleste indiske produktene. Det er ingen karakteristisk, sterk og kvalmende aroma av urter og planter brukt i Asia. Oljen gir en behagelig kokosduft som blir værende svært lenge i håret.

Hvor kjøpes den?

Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil er ganske vanskelig å finne. Det letteste er å kjøpe den på den offisielle nettsiden. Du finner den også på mange nettsider som tilbyr pleieprodukter, viderekomne rodukter og sunn mat.

Hvor mye betaler du?

Interessant nok er Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil en av de billigste oljene i denne sammenligningen. Men det betyr ikke at produktet gir svakere virkning enn andre oljer som beskrives i rangeringen. Hva er egenskapene? Begynn behandlingen og se selv.

Pluss:

  • håret blir sunnere, vakrere og sterkere
  • gir næring til hodebunn og hår
  • inneholder naturlige ingredienser
  • vakker duft
  • svært lav pris

Minus:

  • lite tilgjengelig
  • vanskelig påføring
  • en av komponentene er et potensielt allergen
  • svært tykk konsistens