Dabur Amla Hair Oil

dabur-amla

Hvilke kvaliteter har den?

Dabur Amla Hair Oil glatter ut og gir glans. Takket være oljen får håret ditt fuktighet og næring. Oljen gir antioksiderende, antiseptisk og lindrende virkning. Den kontrollerer arbeidet til talgkjertlene og reduserer flass. Videre stimulerer den hårsekkene og forsterker hårveksten. Produktet reagerer mot overdrevent hårtap, forhindrer for tidlig grå hår og bremser hodebunnens aldringsprosesser. Den gjør håret ditt spenstig og håndterlig. Det er ikke lenger problematisk å få ut floker eller style håret.

Dabur Amla har forfriskende og lindrende egenskaper.

Hvordan brukes den?

Dabur Amla Hair Oil har en flytende konsistens. I motsetning til Coconut Dabur Vatika Oil er den mye enklere og bedre å påføre. Du trenger ikke å varme den opp. Påfør produktet i tørt hår og hodebunn. La den være i håret over natten og vask ut med en mild sjampo om morgenen. Du gir håret ditt en håroljebehandling – en av de beste hårpleiebehandlingene. Vær forsiktig: Dabur Vatika har en svært intens duft. Vask håret to ganger – du blir helt sikkert kvitt den ubehagelige duften.

Hvilke ingredienser inneholder den?

Dabur Amla Hair Oil inneholder flytende parafin, amlafruktekstrakt, rapsfrøolje og fargestoffer. Parafin og syntetiske fargestoffer kan føre til irritasjoner. Amlafrukten er rik på vitamin C og stoffer som nøytraliserer frie radikaler. Olje- og linolsyrer, vitamin A, D, E og K kan finnes i rapsfrøoljen. Dessverre er ikke produktet beriket med noen duftingredienser, derfor kan aromaen være litt ubehagelig og vanskelig å vaske ut.

Hvor lenge varer den?

Dabur Amla-oljene kommer i forskjellige størrelser: 100 ml, 200 ml og 300 ml. Den største er nok til seks måneders jevnlig bruk. Hvis du ikke har brukt oljen før, velg den minste flasken for å se hvordan den virker.

Har den en fin duft?

Dessverre har den ikke det. Du kan lukte en karakteristisk aroma av indiske planter. Dessverre forsvinner lukten etter andre hårvask, og håret ditt blir glatt og får fuktighet. Hvis duften plager deg under påføringen, kan du teste den andre Dabur-oljen som allerede er presentert i rangeringen.

Hvor kjøpes den?

Dabur Amla Hair Oil er ikke lett tilgjengelig. Du kan finne den på Dabur-nettsiden og i nettbutikker. Du kan prøve å få tak i oljen i butikker som tilbyr miljøvennlige produkter.

Hvor mye betaler du?

Svært lite. Dabur Amla-håroljene er svært populære blant kvinner. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe produktet, husk å sjekke om den virkelig hjelper ditt hår og din hodebunn.

Pluss:

  • glatter ut og gir glans
  • kommer i tre størrelser
  • inneholder vitaminer og fettsyrer
  • enkel og rask påføring

Minus:

  • ubehagelig duft
  • dårlig tilgjengelighet
  • inneholder flytende parafin som kan gi irritasjoner
  • kan gjøre hodebunnen sensitiv og svakt hår tørt
  • den lave prisen reflekterer oljens kvalitet