MoroccanOil Treatment

moroccanoil-treatment

Hvilke kvaliteter har den?

Takket være MoroccanOil Treatment blir håret ditt alltid mykt, glatt, glansfullt og sunt. Oljen tar vare på hår og hårtupper. Den hjelper å style håret og forbedre tilstanden. Den inneholder antioksiderende stoffer, gjør det lettere å få ut floker, gjør føningen raskere og forhindrer skade. Den er en ideell stylingprimer og pleieprodukt.

Den vil reparere flisete tupper og gjøre om frisyren din på null komma niks.

Hvordan brukes den?

MoroccanOil Treatment har en semiflytende konsistens, som tillater rask absorbering. Dessuten er den lett å påføre. Husk å sette pumpen på flasken før første påføring. Men hvis du foretrekker å helle en større mengde olje i hendene trenger du ikke å bruke pumpen. Bruk oljen som du vil. Hvordan gjør du det? Press ut en eller to pumper og gni oljen mellom håndflatene. Så gnir du den inn i rent og fuktig hår, føner det eller lar det lufttørke. Påfør MoroccanOil Treatment rett etter hårvask om du vil glatte ut håret og regenerere tuppene. Det er en god ide å blande noen dråper olje med yndlingshårmasken din.

Hvilke ingredienser inneholder den?

Arganolje er den viktigste komponenten til MoroccanOil Treatment. Den sies å være et svært godt regenererende og nærende stoff. Arganolje er rik på essensielle umettede fettsyrer, vitamin E, naturlige antioksidanter og skvalen. Oljen skylder sin evne til å gjøre håret glansfullt og glatt på linfrøolje som også er inkludert i produktet. Linfrøolje inneholder Omega 3 og Omega 6-syrer som er fordelaktige for hele kroppene. Bortsett fra argan- og linfrøolje inneholder MoroccanOil Treatment silikoner, duftstoffer og fargestoffer.

Hvor lenge varer den?

MoroccanOil Treatment er tilgjengelig i to versjoner: 100 ml og 25 ml. Det større produktet kan brukes på daglig basis, mens den mindre flasken fungerer fint på reise og ferie. 100 ml-flasken varer til flere måneders behandling.

Har den en fin duft?

Du kan lukte aromaen av nøttene til Argania – treet som en av de mest verdifulle skjønnhetsvæskene er utvunnet fra. Det er en svært fin og intens duft. Dette er det arganolje lukter. Er du villig til å dekke håret med en eksotisk aroma, prøv MoroccanOil Treatment.

Hvor kjøpes den?

Bestill produktet på produsentens nettside eller kjøp det i skjønnhetsbutikker på nett. Dessverre er det ikke så tilgjengelig i parfymerier. Den er svært sjelden blant håroljer.

Hvor mye betaler du?

Hvis du trodde du skulle betale lite for arganolje, tar du feil. Prisen på den store flasken er ganske høy. Ikke overraskende tilbyr produsenten et kosmetikksett: to oljer og et duftlys.

Pluss:

  • nærer, reparerer og pleier håret
  • svært lett påføring
  • inneholder naturlige og verdifulle ingredienser
  • tilgjengelig i reiseversjon
  • har en fin duft

Minus:

  • ikke tilgjengelig i parfymerier
  • inneholder fargestoffer – potensielle allergener